Mekkoäänestyksen tulos ja Luottovaatteen avajaiset!

IIISO KIITOS kaikille, jotka otitte osaa mekkoäänestykseen! Ja uusi lukijakin havaittu, tervetuloa mukaan! :)

Miten äänestyksessä kävi? Tulos ei ollut epäselvä, eli sininen sai 8 ääntä, punainen 5 ja valkoinen yhden. Mutta tiedättekö mitä? Mähän en malttanut odottaa ääniä vaan pidin punaisen ja sinisen ja valkoinen lähti takaisin. Mietin sitten, että jos teistä kaikki äänestääkin valkoista, mutta pidin siis oikeat mekot. :) Jotenkin halvan näköinen tuo valkoinen, vaikka kaikki olivatkin ihan samanlaisia mekkoja. Tuota helmaa on aivan valtavasti, voi tuska mikä silittäminen tuossa mekossa on!

Keskiviikkona lähdin siis töihin aika fiftarihengessä ja sainkin kommenttia että näytän siltä. Nappiin meni siis sen osalta, koska fiftarihenkeä hain.

Helmaa piisaaaa….!

Myös helatorstai meni tuossa mekossa, mutta eri sukkiksissa, eli pohkeissa oli rusetit.

Keskiviikkona meille tuli yövieraita ja korkattiin grillikausi. Illan emännöin raitamekossa, josta ei kunnon kuvaa tietysti tullut otettua. Tässä joku paras otos.

Puolikas mekko siis. Tämä ostos on Vilasta ja päässä sama punainen kirsikkapanta kuin päivällä, se puolestaan Bijou Brigittelta.

Lautasella oli lohta, halloumia, salaattia ja parsaa ja lasissa pinkkiä skumppaa. Ihana ilta, joka venyi aamun puolelle.

Torstaina bongasin lehdestä vaatelainaamon nimeltänsä Luottovaate ja sinne oli päästävä. Sielläkin oli pinkkiä skumppaa ja ihania vaatteita tarjolla! Idea siis on, että puolen vuoden jäsenyys kustantaa 70 euroa ja sillä saa lainata kaksi vaatetta/asustetta tms. kerrallaan kahdeksi viikoksi. Luottovaate on auki vain kaksi kertaa kuussa ja silloin nuo vaatteet tulee hakea/palauttaa. Ihana idea! Siellä oli minun koossani pinkit Minna Parikan kengät, joista olen haaveillut ja ihana Minna Parikan sydänlaukku. Lisäksi löysin hauskan pääpannan, jonka olisin lainannut matkaan. Mutta. Vaatteet täytyy tosiaan palauttaa tasan kahden viikon päästä, enkä olisi päässyt niitä palauttamaan, joten en sitten lainannut mitään. Mutta varmasti menen uudestaan katsomaan! Luottovaate sijaitsee siis Tamperella Itsenäisyydenkadun ja Salhojakadun kulmassa.

Vaatteiden jälkeen viemme vieraamme Hämeepuistoon Eurooppalaiselle ruokatorille, missä oli jälleen tarjolla ihania herkkuja. Mm. tummaan suklaaseen dipatut mansikat ja banaanit olivat nam nam nam!

Tästä nyt näkee, miten hurjasti hiukset ovat haalistuneet. Minessan pyysi lähikuvaa hiuksista, joten vertailun vuoksi kuva, kun olen juuri käynyt kampaajalla.

Kuvat ovat joulukuiselta Prahan reissulta, lentokentältä siis eka. Mä muuten harvoin poseeraan normaalisti kuvissa. :D Mutta näistä näkee tuon kamalan haalistumisen (ja sen, että kasvatusprojekti on edennyt!!).

Huomenna meille tulee seuraavat yövieraat, joten vapaapäivän projektina on jumppailla ja siivoilla ja pähkätä, mitä huomenillalla syödään. Olisi kiva grillata, mutta viitsiikö uudestaan grillata lohta? Onko kenelläkään hyviä ideoita? Broileri on usein jotenkin tylsän makuista ja punaista lihaa en syö. Grilliohjeet kehiin! :)