Mieletön maanantai

Olipahan päivä. Tänään tuntui kaikki menevän päin puuta, alkaen siitä, että hajotin aurinkopuuterin aamulla, meinasin törttöillä liikenteessä ihan urakalla ja ties mitä. Mutta iltapäivällä tehty koiralenkki kauniissa kelissä sekä sen päälle vetästy bodystep nro 87 pelastivat päivää vähän! Oli muuten ihan mahtava ohjelma, yksinkertainen (no ne taitaa olla aina), mutta tehokas ja kivat musat. Jumppailin ihan fiiliksissä. :) Urheilu on kyllä elämän suola ja sokeri, mä en jaksais ilman kunnon sporttailua.

Koska maanantai tulee aina vähän liian nopeasti viikonlopun jälkeen, niin sunnuntai-iltaan piti ympätä jotain ”luksusta”. Siihen kuului mm. näitä:

Kuva on vähän sekava, mutta siinä on mm. Sebastianin shampoo, Kreikasta ostettu oliivi-avocadohiusnaamio, Yves Rocherin kasvonaamio, Lorealin Youth Code seerumi, Lancomen Genifique silmänympärysvoide ja yövoide, Body Shopin vartalovoi ja Emännän käsivoide. Kaikkea sitä pitääkin lotrata ja tässä ei ollut edes koko sunnuntai-illan arsenaali. :) Karkkipäivä-blogissa oli vertailtu Lancomen Genifique-seerumia sekä tota Youth Code-seerumia sillä tuloksella, että molemmat ovat aika samaa kamaa, toinen vain huomattavasti halvempi. Joten kun Lancome loppui, ostin sitten eilen ton seerumin tilalle. Ainakin äkkiseltään tuntui tosi hyvältä ja naama oli aamulla ihanan pehmeän oloinen. Eli äkkiseltään tykkään! Se maksoi Kicksissä 17,90 euroa ja mulla oli vielä sinne 2,5 euron alekuponki (olen kyllä kuin paraskin mummo, koko ajan lompakko täynnä alekuponkeja… :D), joten aika paljon halvemmaksi tuli kuin Lancomen 75 euron seerumi.

Päivän asu oli puolestaan turkoosi; Desigualin hame ja Benettonin neule. Toi on luonnossa kyllä syvemmän turkoosi kuin kuvassa, tossa näyttää jotenkin pappa-paidalta toi väri. Korvissa oli turkoosit perhoset, ostettu käytettynä.

Edes pirteät värit eivät nyt pelastaneet tätä päivää, sporttailu sentäs auttoi vähän. Maanantai on aina maanantai, huomenna on sitten parempi päivä, kyllä!

Ai niin, tein eilen vahinko-ostoksen, kun oli niin hyvässä alessa. Sorelin popot, jotka ovat ylemmässä kuvassa Elle Macphersonin jalassa, alemmassa vaalea sävy, jonka ostin. Josko ensi talvena varpaat eivät palelisi niin paljon koiralenkeillä!

Tillintallin väsymyksestä, parempi kun en höpäjä enempää tässä mielentilassa. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)