Rasvaa, rasvaa, enemmän rasvaa

No just sitä itseensä! Nyt mä en puhu ihonalaisista rasvoista, en siitä kohutusta voista tai mistään oliiviöljyistä. Mä haluan nyt puhua vartalovoista ja kaikista muista naama- yms. rasvoista! Tää ei kyllä liity kertakaikkiaan mitenkään vaatteisiin, mutta otan nyt vapauden poiketa hitusen pääaiheesta.

Mä rakastan erilaisia rasvoja, eritoten tuoksuvia rasvoja. Sillä tavalla tämä ehkä liittyy blogin aiheeseen, että myös rasvoissa rakastan värejä. Joten Bodyshopin värikkäät rasvat ja huumaavat tuoksut ovat kuin karkkia mulle! Kuvasin teille muutamia suosikkejani, mitä kaapista löytyy.

Tässä kuvassa on siis läjä The Bodyshopin vartalovoiteita sekä yksi Oriflamen ja yksi Yves Rocherin rasva. Vaniljaa, passionhedelmää, kookosta ja uusimpana ostoksena vasemmassa alalaidassa oleva suklaarasva. Aivan huumaavan hyvä tuoksu! Myös tuosta Yves Rocherin vaniljarasvasta tulee mieheltä kommenttia, että ”ihan kuin joku olisi leiponut” kun laitan sitä nukkumaanmennessä. Oih! Se kuulostaa hauskalta, tosin en ole vielä kysynyt mieheltä onko tämä positiivinen juttu vai ei…

Rakastan myös erilaisia seerumeita, uskon vakaasti näin kolmekymppisenä niiden tehoon! :D

Tässäpä niistä yksi esimerkki, kaapista löytyy mm. Oriflamen, Lancomen ja Lumenen seerumia, jota läträän naamarasvan alle. Noista ihan paras on toi Lancome ja Lumene tulee hyvänä kakkosena!

Ja vikassa kuvassa saatte nähdä naamarasvoja, pahoittelen että kuva on väärinpäin, tämä blogger kääntää sen väkisin väärinpäin enkä saa sitä oikeinpäin? Koneella kuva on siis vaakana. Omituista. Vikassa kuvassa oleva rasva on meikkipohjan pelastaja, tuo Lancomen päivävoide. Kallista tavaraa, mutta usein hyvässä tarjouksessa. Aivan ykkösrasva ja arvostan iän myötä myös laatua näissä tuotteissa. 10 vuotta mulle oli oikeesti paljon samantekevämpi juttu, mitä laitan naamaani. Lisäksi tämä pitää meikkivoiteen hyvin iholla, jotkut rasvat saaavat meikkivoiteen rullautumaan pois. Pienempi Lancome on saman sarjan yövoide ja oranssi Bodyshopin silmänympärysvoide. Toi Garnierin puteli on se uusi juttu, jos olette törmänneet? BB-voide, jonka luvataan tekevän seuraavat asiat:

HÄIVYTTÄÄ
Mineraalipigmentit sulautuvat ihoon hetkessä häivyttäen epäpuhtauksia ja tehden ihosta virheettömän näköisen.

KOSTEUTTAA
Lipiduren ja Hyaluronihapon mikrokapsulointi tuplaa kosteuden iholla, pitäen sen kosteutettuna ja terveen näköisenä.

PEITTÄÄ
Tasoittaa välittömästi ihon mikropintaa antaen luonnollisen vaikutelman.

HELEYTTÄÄ
Antioksidanttinen C-vitamiinijohdannainen antaa iholle kauniin ja heleän sävyn.

SUOJAA
Aurinkosuojakerroin 15 auttaa suojaamaan ihoa estäen auringon haitallisia säteitä.

Nyt täytyy sanoa, että toimii! Ihanan heleyttävä ja sävyttävä päivävoide, hyvä tuoksu ja koostumus. Tykkäsin ihan tosi kovasti, eikä hintakaan ollut mikään paha. Suosittelen, jos ei jaksa koko pakkelia vetää naamaan. :)

Miksi mä halusin jakaa näitä rasva-asioita? En oikein itsekään tiedä. Ihorasvat (tai voiteita ne kai on) ovat jotain pientä ihanaa arjen luksusta ja Bodyshopin rasvat ovat niin ihanan värikkäitä ja herkullisen tuoksuisia, että ne tekis mieli syödä! Pientä hyvän mielen juttua, violettia vartalovoidetta. Ja tottahan toki nämä kaikki mönjät auttavat ehkäisemään ryppyjä ja ja ja… Kyllä, minä uskon siihen! Olen ehkä vähän hyväntahtoinen höperö, voihan se olla että perusvoide ajaisi aivan saman asian. Mutta ei se tuntuisi yhtään samalta!

Jotta pysyisin sitten edes jotenkin aiheessa, niin päivän asuna oli Desigualin mekko. Tämä lähti joulukuussa mukaan Prahasta. En yhtään älynnyt siellä vaan tajusin vasta jälkeenpäin, että Prahan Desigualissa olivat kaikki tuotteet paljon halvempia kuin esim. Suomessa tai nettikaupoissa! Voi pölö ja mä en tajunnut sitä kuin vasta kotona. Mutta tämä mekko siis pääsi reissulta kotiin:

Musta toi on todella ihanan mallinen, kivasti leikattu ja jälleen kerran ihania yksityiskohtia. Tähän mä kykenin, kun päätin tänään pukeutua työtehtävistä johtuen asiallisesti. Hih.

Nyt suklaantuoksuisille unille, ihanaista uutta viikkoa!

– Amanda