Pinkit pökät vol. 2

Kyllä näistä housuista onkin tullut oikea puheenaihe! :D

Tarina alkaa siis siitä, kun viime viikolla työpaikan kahvitauolla ihmiset puhuivat siitä, kuinka hirveitä nämä kevään muotivärit ovat. Päivittelivät, että nyt on oransseja, pinkkejä ja jopa vihreitä housuja kaupoissa! Hyh sentään! Tähän mä totesin, että ajattelin juuri viikonloppuna etsiä itselleni pinkit housut. Ne eivät ehkä ottaneet mua tosissaan, kunnes joillekin kerroin maanantaina että housut löytyivät ja lähtivät jo paluumatkalle Helsinkiin. 


Eilen sain mummon vaihtamat pökät postissa itselleni ja tänään ne pääsivät jalkaan (erehdyin luulemaan, että on kevät ja tarvoin tuolla lumipyryssä pinkeissä kesähousuissani, hups). Housut aiheutti töissä paljon ”nyt sulla jo on ne housut” ”onko noi ne vanhat vai saitko vaihdettua” ja ”sä sitten löysit ja ostit pinkit housut”-kommentteja. Taas jo ajattelin, että täähän menee jo noloksi, mutta toisaalta housuilla on nyt tarina kerrottavanaan. :D

Huomasin niistä pinkeistä pökistä vol. 1, että toi materiaali ja väri mitä housut ovat, imasee tosi helposti itseensä väriä. Esim. jos vyö tai mustat kengät päästävät väriä, niin se muuten noissa housuissa näkyy! Muutenkaan ei parane törmäillä niillä kuraiseen autoon, lucky me siis toisaalta, kun tänään oli pöpperölumikeli. Ihanat noi on jalassa sekä tosi rennot ja hyvän malliset, mutta niin sanotusti herkät ympäristövaikutuksille.

Tämän päivän kokonaisuus näytti tältä:

Housut siis Benetton, toppi Gina Tricot, neuletakki Vero Moda, huivi Pieces ja popot on ne muodin ykkösmekasta eli Citymarketista hommatut nilkkurit. Korvissa taas ne Aarikan pallokorvikset.

Täytyy nyt vielä loppuun mainita se, että juuri kun sain tämän pätkän kirjoitettua mies kysyi saiko mun pinkit housut mitään kommenttia töissä. Ja taas pääsin vauhtiin ja pinkkien housujen tarina ei lopu ikinä…! :D

Ihanaista viikonloppua!

– Amanda