Unelmien kautta pink overloadiin…!

Unelmia ja toimistohommia. Siitä oli keskiviikko tehty. Keskiviikon asussa oli jotain kummaa, en tiedä mitä. Tykkään ihan hirveesti siitä Desigualin hameesta, joka mulla oli eilen, mutta siihen on vaikeaa yhdistää mitään paitaa. Niin kuin Desigualilla yleensäkin on, ne hameet on niin kirjavia, että pitäis olla yksivärinen/musta yläosa. Helppo toteuttaa mun vaatekaapilla…

Eilinen meni siis tässä asussa:

Mä aamulla kiireessä pähkäsin mikä siinä mättää, kun en tuntenut oloani ihan kotoisaksi, ehkä se on toi vähän liian kittana Your Facen liivi. On ostettu käytettynä muutamalla eurolla, joten ei voi valittaa että se vähän kiristää! Mutta näin siis mentiin ja hame käski taas unemoida. Laitoin pari kuvaa hameen yksityiskohdista ja toinen kuva kääntyy väkisin väärinpäin, enkä saa sitä oikeinpäin?? Miksi? Hmph.

Tänään olin sitten taas niin kotonani pinkeissä, mutta mulle tapahtui pieni pink overload puoliksi vahingossa, puoliksi tarkoituksella. Päälleni vedin pinkit sukkikset, trikoopaidan ja Nanson mekon ja korviin Aarikan pinkit pallot. Ajattelin, että tässä on jo ihan tarpeeksi pinkkiä ja mietin, että näytänköhän naurettavalta, niin kuinkas kävikään. Pihalla huomasin, että mulla on myös pinkki kaulahuivi, pinkki Guessin laukku ja puhuin pinkkiin kännykkään! APUA! Onneks musta pitkä takki verhosi vähän, mua alkoi jo hävettää.

Olin silti koko päivän pirteä, sillä noi pinkit (tai fuksiat) sukkikset piristi mua ihan hirveesti. Tosin huomasin senkin, ettei nyt ole vielä kevät: -7 astetta ohuissa sukkiksissa oli ehkä vähän… hyytävää. Jalassa mulla oli oikeat glamourkengät parhaasta päästä! Tässä kohtaa jokainen varmaan odottaa, että mulla on ollu jotkut Parikan pinkit sydänkengät, mutta ei, mulla oli ehtat Citymarketista 15 eurolla ostetut nilkkurit! Ja olipa muuten kivat jalassa, merkistä viis!

Tässä siis päivän pink overload, teitä on varoitettu:

Ihan aidot Citymarket nilkkurit!

Olisin itse ottanut Nansolta pienemmän koon tosta mekosta, mutta myyjä sanoi, että sen kuuluu olla löysä, joten otin sitten isomman koon. Ja mulla on kyllä Nanson mekot ottaneet vähän pesussa kasaan (vaikka myyjän mukaan ne eivät tietenkään kutistu), joten ehkä parempi niin. Mekko on tosi suoran mallinen, mutta ei se tossa kuvassa kovin pahalta näytä (saako näin sanoa itsestään?). 

Luomissa oli muuten Lily Lolon sävyt golden pink ja golden lilac, jotka eivät kyllä luonnossa oo yhtään noin räikeitä kuin kuvissa. Ihania sävyjä molemmat ja ihania meikkejä!

Nansolla on ollut pari viikkoa muuttomyynti ja paljon tuotteita -60% alessa. Aivan huippua (ja huonoa, eihän sieltä malta pysyä poissa!). Oma mekkokiintiö oli täynnä, joten nappasin sitten äidille turkoosin topin, mustan jakun ja ruskean liivin. Ilmeisesti kaikista tykkäsi ja olivat sopivia! Olisin vielä ottanut mustat puuhelmet, mutten uskaltanut, ajattelin että jos ovat liian ”nuorekkaat”. Voi että olis ihanaa vaatettaa ihmisiä työkseen, tosin mä pukisin kaikki niin räikeesti, että asiakkaat kaikkoais varmaan ekan viikon aikana. Tykkäisin niin miettiä asukokonaisuuksia ja ehdotella niitä ihmisille, vaikkei mulla varsinaisesti silmää ole tai en muotia ymmärrä. Mutta äipälle upposi! 

Eiköhän tässä ollut tarpeeksi pinkkejä juttuja pinkkejä unia varten. Öitä!

– Amanda