Nanso = äidin yöpaita?

Tunnustan. Vuosikaudet Nanso merkitsi minulle samaa asiaa, kuin joululahjaksi saatu yöpaita. Nokian Edenissä käydessämme kävimme Nanson tehtaanmyymälässä ja äidille sieltä saattoi t-paita löytyä, mutta itse en voinut kuvitellakaan niitä vaatteita pitäväni. Eihän niistä erota ovatko ne yöpaitoja vai työpaikalle tarkoitettuja vaatteita!

Näin siis ajattelin, kunnes viime syksynä Nanson täyttäessä 90 vuotta, he lanseerasivat Black Dress-malliston, kuusi mekkoa, joita voi pitää sekä päivällä että iltamenoissa. Yhtäkkiä halusin ne kaikki. Siis Nanson mekot? KYLLÄ. Mukaani lähti kaksi mekkoa ja siitä asti Nanson brändi on noussut silmissäni. Lisäksi olen huomannut, että iän myötä arvostan yhä enemmän ja enemmän kotimaisuutta, joten siksikin kyseistä merkkiä on kiva tukea. Vaatteet ovat mukavia ja helppoja käyttää, eikä niistä nykyään moni edes arvaa, mistä ne ovat. Niin kuin ei arvannut viime perjantain mekosta, joka oli ensimmäisessä postauksessani.

Nanso on mielestäni myös onnistunut äärimmäisen hyvin mainonnassaan ja mainostanut viime aikoina paljon (tai sitten olen vain nykyään huomannut mainokset paremmin). Itseeni nämä mainokset ainakin kolahtavat:

Tänään päällä siis keikkui tuo alempi Nanson mekko. Mä olisin ehdottomasti pukenut sen punaisten sukkisten kanssa, mutta ne ovat niin ohuet ja mittari näytti -20 astetta aamulla, niin taivuin mustiin. Mutta täytyhän se asu jollain piristää, joten legokorulla sitten! Tältä se siis näytti:

 

Persoonallinen pukeutuja saa kyllä varautua mitä ihmeellisimpiin kommentteihin. Itsestäni on hauskaa, jos asuni tai koruni herättävät kommentteja, mutta ihmiset osaavat olla välillä kyllä töykeitäkin kommenteissaan. Näistä lego-koruista olen saanut mm. kommentin ”keräätkö lattialta lapsesi lelut ja ripustat päällesi?”. Toim. huom. mulla ei ole lapsia ja kysyjä sen tiesi. Olikohan se epäsuorasti sanottu, että korut ovat rumia vai vaan hauska heitto? Oli miten oli, mä en lannistunut. Vielä. ;)

Nanso on siis jäänyt lopullisesti vaatekaappiini ja keväälle mulla on jo mekko katsottuna, joka ainakin kuvissa näyttää ihanalta:

Tässä pakkasen keskellä voikin haaveilla keleistä, jolloin pääsee taas käyttämään kesämekkoja!